Znižano

MAXIMA BETAKRIL COLOR

BETAKRIL je kakovostna, akrilna barva za beton. Barva se dobro oprime podlage, je visoko vodoodobojna, pokrivna, odporna proti vremenskim vplivom in UV-žarkom, dobro paroprepustna in alkalno obstojna. Primerna je za zaščito in dekoracijo vertikalnih notranjih in zunanjih betonskih površin ter betonskih strešnih kritin. Ne prenese visokih mehanskih obremenitev in je delno odporna proti delovanju razredčenih kislin, lugov in drugih kemikalij. Na voljo je v 9 osnovnih barvah in kot osnova za niansiranje z MAXIMIX sistemom.

Šifra: C-110

Razpoložljivost: Na zalogi

Cena od: Brez DDV: 7,90 € Z DDV: 9,64 €

* Obvezna polja

Podrobnosti
Opis

Lastnosti in uporabnost:

BETAKRIL je kakovostna, akrilna barva za beton. Barva se dobro oprime podlage, je visoko vodoodobojna, pokrivna, odporna proti vremenskim vplivom in UV-žarkom, dobro paroprepustna in alkalno obstojna. Primerna je za zaščito in dekoracijo vertikalnih notranjih in zunanjih betonskih površin ter betonskih strešnih kritin. Ne prenese visokih mehanskih obremenitev in je delno odporna proti delovanju razredčenih kislin, lugov in drugih kemikalij. Na voljo je v 9 osnovnih barvah in
kot osnova za niansiranje z MAXIMIX sistemom.

Priprava podlage in barve:

Podlaga mora biti suha, nosilna, cista in brez slabo vezanih delcev, prahu, vodotopnih soli, masti in druge umazanije. Vse stare, slabo oprijete barvne nanose v celoti mehansko odstranimo. Neravne površine zgladimo z ustrezno GLETOLIN maso za glajenje zunanjih sten. Pred barvanjem podlago impregniramo z ustreznim premazom MAXIKRIL, ki ga izberemo glede na stanje podlage. BETAKRIL nanesemo v dveh slojih s pleskarskim čopičem, z valjčkom ali z brizganjem. Barvo lahko razredčimo z vodo do največ 15 %. Drugi sloj nanesemo po 6 urah oziroma na povsem suh predhodni sloj. Orodje takoj po uporabi temeljito operemo z vodo.

Delovna temperatura:

Optimalna delovna temperatura je +10°C do +30°C. Barve ne uporabljamo pri temperaturi, nižji od +5°C ter ob močnem
soncu, vetru, v megli in dežju. Sveže prebarvane površine pri optimalnih pogojih zaščitimo pred vremenskimi vplivi za najmanj 24 ur.

Poraba: 185-250 ml/m2 pri dvakratnem nanosu, odvisno od vpojnosti in hrapavosti podlage.

Trajnost in skladiščenje: 18 mesecev od datuma izdelave, odtisnjenega na embalaži. Skladiščiti v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Spletna cena Ne