Znižano

MAXIMA - Maxisil SN - 5 l

MAXISIL SN je silikonski osnovni premaz, primeren za impregnacijo cementnih in apneno cementnih fasadnih površin pred barvanjem s silikonskimi barvami. MAXISIL SN je enostaven za uporabo in učinkovito impregnira podlago. Egalizira vpojnost podlage, zagotavlja enakomerno barvanje površin, omogoča boljši oprijem zaključnih materialov in zmanjšuje njihovo porabo.
Šifra: V-972305

Razpoložljivost: Na zalogi

Brez DDV: 31,50 € Z DDV: 38,43 €
Podrobnosti
Opis

Lastnosti in uporabnost:

Način uporabe:
Podlaga mora biti suha, nosilna, očišcena prahu, masti, nevezanih ali slabo vezanih delcev in starih premazov. Pred uporabo MAXISIL SN razredčimo z vodo v razmerju 1:1. Nanašamo ga s čopičem, valjčkom ali strojem za brizganje v enem sloju. Pri optimalnih pogojih je čas sušenja najmanj 12 ur. Orodje takoj po uporabi temeljito operemo z vodo.

Delovna temperatura:
Optimalna delovna temperatura je od +10°C do +30°C. Premaza ne uporabljamo pri temperaturi, nižji od +5°C ter ob močnem soncu, vetru, v megli in dežju. Sveže obdelane površine zaščitimo pred zunanjimi vplivi za najmanj 12 ur.

Poraba:
100-150 ml/m2, odvisno od vpojnosti in hrapavosti podlage.

Trajnost in skladiščenje:
12 mesecev od datuma izdelave, odtisnjenega na embalaži. Skladiščiti v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Spletna cena Ne